ТОВ «Торговий Дім «Ауреус» пропонує якісні високо-функціональні тваринні білки «СканПроТМ»: «СканПроТМ Т 95», «СканПроТМ Т 90/100», «СканПроТМ Т 92/СФ» для виробництва м’ясних продуктів:
- напівкопчених та варено-копчених ковбас;
- сирых ковбасок для гриля;
- копченостей, реструктурованих шинок, паштетів;
- для виробництва напівфабрикатів;
- для уводнення м’яса на 40-50%
«СканПроТМ Т 95», «СканПроТМ Т 90/100», «СканПроТМ Т 92/СФ», «СканПроТМ 1015/1» - є БІЛКОВИМИ СТАБІЛІЗАТОРАМИ згідно гігієнічного заключення.
1. Тваринний білок «СканПроТМ Т 95»
Зв’язування води 1:20, зв’язування жиру 1:15-20, БЖЕ - 1:20:20, гель - 1:15-20. Заміна м'ясосировини в рецептурах до 30%.
Використовувати в сухому вигляді безпосередньо в кутер у кількості 1-3% до маси фаршу.
Область застосування: шприцьовані та реструктуровані м’ясні вироби (з виходом від 130%), варені ковбаси, сосиски, сардельки, в/к, н/к, ліверні ковбаси та паштети (мажучої та нарізуваної консистенції).
Має відмінні емульгуючі властивості та вологопоглинаючу здатність. Завдяки своїм високим вологопоглинаючим властивостям «СканПроТМ Т 95» зменшує виділення вологи у вакуумних упаковках, забезпечує привабливий товарний вигляд та знижує ризик виникнення мікробіологічних проблем.
Використовується для уводнення м’яса на 40-50% з заміною у всіх видах ковбасних виробів до 30%.
У фарш для напівфабрикатів у вигляді БЖЕ 1:15:15 із заміною до 20% м’ясної сировини або у вигляді гелю 1:15 із заміною до 30% м’ясної сировини.
2. Тваринний білок «СканПроТМ Т 90/100»
Зв’язування води 1:15, зв’язування жиру 1:15, БЖЕ - 1:15:15, гель - 1:13-15, гранули 1:10. Заміна м'ясосировини в рецептурах до 20%.
Використовувати в сухому вигляді безпосередньо в кутер у кількості 1-3% до маси фаршу.
Область застосування: варені ковбаси (особливо великого діаметру), сосиски, сардельки, в/к та н/к ковбаси.
Використовується у вигляді гранул (1:10) при виробництві в/к та н/к ковбас як заміна основної сировини до 20%. Гранули зі «СканПроТМ Т 90/100» значно кращі по якості, ніж соєві: вони матові, їх не видно на зрізі, надають фаршу щільності та еластичності, підвищують рівень білка в продукті. Гранули можна підфарбовувати із розрахунку 1 г ферментованого рису на 1 кг готових гранул.
В сосиски, сардельки, варені ковбаси (особливо великого діаметра) в сухому вигляді 1-3% до маси фаршу, у вигляді гелю 1:13-15, або у вигляді БЖЕ 1:15:15 з заміною до 20% м’ясної сировини.
В фарші для напівфабрикатів — у вигляді гелю 1:13-15 або у вигляді БЖЕ 1:15:15 із заміною до 20% м’ясної сировини.
3. Тваринний білок «СканПроТМ Т 92/СФ»
Зв’язування води: 1:15. Зв’язування жиру 1:15. БЖЕ - 1:15:15. Гель - 1:15. Заміна м'ясосировини в рецептурах до 30%.
Використовувати в сухому вигляді безпосередньо в кутер у кількості 1-3% до маси фаршу. Білок добре розчиняється у холодній воді.
Область застосування: емульговані продукти (варені ковбаси, сосиски, сардельки, шпикачки і м’ясні хліби, в/к і н/к ковбаси, ліверні продукти — паштети мажучої та нарізуваної консистенції, ліверні ковбаси), шприцьовані та реструктуровані м’ясні вироби (з виходом від 130%). Краще використовувати у варені ковбаси, шинки в оболонках, для шприцювання.
Використовується для уводнення м'яса на 40-50% з заміною у всіх видах ковбасних виробів до 30%.
В тісто при виробництві пельменів, вареників, чебуреків - 300-500 г сухого білка на 100 кг тіста. В сухому вигляді змішується з мукою. Запобігає розтіканню тіста після заморожування.
В фарш для напівфабрикатів у вигляді БЖЕ 1:15:15 з заміною до 20% м’ясної сировини або у вигляді гелю 1:15 із заміною до 30% м’ясної сировини.
Кінцеве формування ціни проходить під час переговорів.
Прямі поставки з-за кордону.
Товар супроводжується повним пакетом документів.
Якщо Вас зацікавила наша пропозиція, просимо звертатись по тел.: (050) 378 47 68 Дембіцька Алла Геннадіївна
|